06-31311443
etenalaremco@gmail.com

Over Remco Hokke

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan, zowel op zakelijk gebied als in mijn privéleven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik een veelzijdige en solide basis heb gelegd voor het opzetten en managen van A la Remco. Hoewel ik met veel passie jarenlang als chef-kok in de horeca heb gewerkt, wist ik toch moeiteloos om te schakelen naar medewerker acquisitie binnen de industrie. Toen ik na een reorganisatie zonder werk kwam te zitten en ik tegelijkertijd de zorg voor zijn twee zoontjes kreeg, werd het betreden van de arbeidsmarkt even heel moeilijk.

Mijn passie voor de horeca en het bereiden van maaltijden was nog altijd sterk aanwezig. Dankzij mijn wilskracht en volhardende mentaliteit is het me gelukt om met behulp van een coach bij Stroomopwaarts (sociale dienst en sociale werkvoorzieningen) een goed bedrijfsplan op te stellen en mijn eigen eventcatering te starten. Ik begon met het verzorgen van overwerkmaaltijden voor een kapsalon en het bereiden van maaltijden in eigen keuken en het rondbrengen hiervan. Dit breidde zich geleidelijk uit. Het enthousiasme binnen mijn groeiende klantenkring deed stof opwaaien en al snel was A la Remco een feit en werd ik zelfs benaderd door de Vlaardingse schouwburg De Stadsgehoorzaal om buffetten te gaan verzorgen.

Inmiddels is A la Remco niet meer weg te denken uit de Vlaardingse horeca en wordt mijn cateringservice tevens nauw betrokken bij Super Van Lopik, sociale kruidenier met een eigen keuken. Ik ben er trots op dat ik tegenwoordig samen met een collega het bijbehorende Restaurant Van Lopik, dat medio 2017 de deuren heeft geopend, mag leiden. En door wie anders dan A la Remco worden daar de gerechten geserveerd?